Nyerő Páros Ismétlése

RTL Klub főműsoridős műsorai TV2 főműsoridős műsorai Fókusz – 182 669 néző; 16, 7% SHR Tények Plusz – 128 102 néző; 11, 8% SHR Keresztanyu – 217 960 néző; 17, 2% SHR Exatlon Hungary – 191 174 néző; 16, 3% SHR Nyerő Páros – 120 221 néző; 11, 2% SHR Késő esti Híradó – 60 654 néző; 8% SHR A kereskedelmi célcsoportban a TOP10 első nyolc helyét RTL Klubos műsorok foglalják el: a hét legnézettebb műsora a vasárnapi RTL Híradó volt(269 240 néző; 21, 7% SHR), második helyre Cápák között, szintén RTL Klubos üzleti showműsor került 262 225 nézővel és 19, 1%-os közönségaránnyal. Az utóbbi pár hétben a Cápák között jött ki győztesen, de most többen voltak kíváncsiak a hírekre – talán az utolsó percig bizonytalanságban tartott pedagógussztrájk miatt. Valószínűleg a választások közeledtével egyre nézettebbek lesznek a hírműsorok, ezt már egyébként egy ideje amúgy is megfigyelhetjük a teljes lakosság, vagyis a négy évnél idősebbek célcsoportjában: itt a TOP20-as lista első tizenhárom helyén kizárólag hírműsorok foglalnak helyet, RTL Híradó és Tények vegyesen.

  1. Nyerő pros ismétlése
  2. Hiába népszerűbb a Keresztanyu az Exatlonnál, mégis a TV2 nevet a végén

Nyerő pros ismétlése

:) Egyébként, az első évad nyolc párosa közül - ha jól tudom -, akkor az alábbiak kapcsolata nem működik már. Szabó Zsófi és Kiss Zsolt Papp Gergő és Juhász Judit Király Péter és Kovács Dóra Pumped Gabó és Sebestyén Ágnes Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea Előzmény: deluigi (5389) 5389 Valaki nezi? Meg tudjatok mondani, hogy a 8 par kozul hanyan nincsenek mar egyutt es kik azok? Gergoeket tudom biztosan, pedig Pimasz ur nagyon optimista volt a musorban Gaboek "valasa" is elegge hangos volt A nyero paros mar most nagyon szimpatikus, nem veletlenul nyertek meg:) 2021. 12. 24 -4 1 5387 Igaz, hogy "egy újszülöttnek minden vicc új", de egy ilyen műsorral "összezavarni" a tudatlan nézőt, szerintem bűn! :DD Előzmény: Mazsola0070 (5386) 5386 A nemrégiben volt egy cikk, hogy az első évad 8 párja közül 5 már nincs együtt (Gergelyék, Pappék, Szabó "Pumped" Gáborék, Szabó Zsófiék, Király Péterék), jelenlegi állás szerint Pellerék, Valkóék és Kabáték tartottak ki azóta egymás mellett. Úgyhogy az ismétlés címe lehetne, a "Nyerő Páros újratöltve, avagy nyerőnek hazudott párok totális csődje. "

Az akciódúsnak ígérkező negyedik évad során eddig mindenki előtt titkolt részletek derülnek ki Kálmán bácsi múltjáról. Tibi nem adja fel a családja utáni nyomozást, és a család ellenségei is egyre közelebb kerülnek Ökörapátihoz. Az örökösök mellett Ökörapáti többi lakójára is újabb kalandok várnak: Renátóék nagy utazásra készülnek, Olga új szövetségesekre talál, Józsi és Attila életét gyökerestül megváltoztatja a hazatérő Ibolya. Mónika és Nándi kapcsolata új szintre kerül, Tomika tovább kergeti a szerelmet, Kristóf és Panna elszakadása nehézségekbe ütközik, Subicz küzd a polgármesteri cím megtartásáért, Mihály végre a sarkára áll, Lali, Stefi és Kata szerelmi négyszöge pedig ismét meglepetéseket tartogat. Az új évad érkezését a sorozat főszereplője, a Szappanos Tibit alakító Lengyel Ferenc jelentette be egy videóban mely alább megtekinthető. 21:10 perctől jön a Balázs vezette sztárpárshow, vagyis a Nyerő Páros, ami hasonlóan a tavalyi időponthoz, idén is közel két órás lesz, melynek értelmében a Barátok közt késő esti ismétlése (ami eddig a főműsoridő utolsó periódusában futott) végleg kikerül a főműsoridőből a délutáni, premier résszel együtt, így egy év után ismét nézhetetlen ( 22:55) időpontba kerül a sorozat, amely a múlt héten nagyon szép nézettséget szállított.

nyerő páros ismétlése

Pénteken írtuk meg, hogy hétfőtől a TV2 műsorváltozására reagálva (miszerint mégsem A hegyi doktor lesz látható, hanem továbbra is bazár ismétlések), az RTL Klubon is nagy változás lesz. Akkor még úgy volt, hogy a csatorna megcseréli a Fókuszt és a Megtörvét, előbbi 20:00-kor, utóbbi 19:05-kor lesz. Hétfőn délután azonban újabb azonnali műsorváltozásról döntött az RTL Magyarország, miszerint délutánra pakolják az új török sorozatukat. A döntés ezúttal szinte az összes délutáni és esti műsort érinti. A Megtörve mától kikerül a főműsoridőből és délutánonként lesz látható. A döntés vélhetően a sorozat elmúlt két heti katasztrofális nézettsége miatt lett meghozva. A korábbra pakolás pedig felborítja egy fél tucat műsor kezdési időpontját. Délután korábbra kerül a Szulejmán ismétlése (12:00) és a Nyerő Páros ismétlése (14:15). Az Elif – A szeretet útján 16:50 helyett 15:45-kor kezdődik majd, míg a Megtörve új epizódjai az RTL Híradó előtt, 16:50-kor lesznek láthatóak. Este a Fókusz végül marad 19:05-kor, de az eddigieknél is hosszabb lesz, reklámokkal együtt több, mint 1 órás adásidőt kap.

Palik László műsora ugyanis katasztrofálisan teljesít, pénteken pedig egy film ellen hozta a talán legrosszabb eredményét. November 1-jén ismét A mi kis falunk-maraton volt a Coolon, és megint brutális számokat ért el a csatorna. Napközben az RTL Klubot is megverte, este pedig a második legnézettebb tévéadóvá vált a sorozat ideje alatt. Pénteken kiemelkedően ment az ATV is, a Vujity Tvrtko által készített, Csernobilról szóló dokumentumfilmet közel 400 ezren követték figyelemmel. A házon belüli versenyt a közmédiánál pedig ismét a Gasztroangyal nyerte, Borbás Marcsi műsora maga mögé utasította a Sorsok útvesztőjét, a Forma-1-et és a futballközvetítést is. Fotó: RTL Magyarország A hétvége nagy nyertese azonban egyértelműen az X-Faktor volt. A válogató utáni adások (A tábor és a Mentorok háza) rendszerint közepes nézettséget érnek el, hiszen sokan a fahangú, vicces vagy éppen botránytkeltő fellépőkre, produkciókra kíváncsiak. A múlt heti forduló, a szombaton és vasárnap is jelentkező Tábor azonban döbbenetes számokat produkált.

Egyébként, a 2. évada kivételével, mindig volt sajnos olyan pár aki nem volt szimpatikus, akire nem is vagyok kíváncsi, pláne nem másodszorra! (Valkó Eszter, Fésűs-Lajtó páros, Dér Heni. Pataki Zita. ) Akik most nézik először ezt a műsort, további jó szórakozást kivánok! Mazsola0070 5408 "De hogy főműsoridőben ezt adják, hát az durva - ráadásul jóformán egyik csatornán sincs semmi nézhető. Engem az Exatlon sem hoz lázba, sem a már ezerszer látott filmek és sorozatok... " A Retek szilveszteri "kínálata" sem volt piskóta: három több évtizedes, több ezerszer (és nem túlzok a számmal) ismételt Bud Spencer film, és ennyi..... Ez kb. a nézőik pofán szarása.... Előzmény: Mlle. Grenelle (5401) 0 2 5407 Önmagában nem az ismétléssel van gond, ismételjék, de az RTL II-n, az ismétlőcsatornájukon. Itt ismétlik szarrá a korábbi gyártású realityeiket, sorozataikat (Segítség, bajban vagyok!, A gyanú árnyékában, Hagyjál főzni, Vacsoracsata, Showder Klub, Pimaszúr, stb. ), ez is nyilvánvalóan odavaló lenne.

Hiába népszerűbb a Keresztanyu az Exatlonnál, mégis a TV2 nevet a végén

Ha láttad a mai Fókusz előzetesét, abban mutatták a végeredményt százalékosan, ami a nézők szavazatai alapján jött ki. Nincsenek együtt: - Gabóék - Király Péterék - Papp Gergelyék - Gergely Robiék - Szabó Zsófiék Kapcsolatuk töretlen, sőt megerősödött: - Peller Anna és Mikike - Valkó Eszter és Petike - Kabát Peti és párja Előzmény: deluigi (5391) 2022. 03 0 1 5395 Ja, csupa "Nyerő Páros"..... :)) Nem tudom kinek volt a fenomenális ötlete az RTL-nél egy öt és fél évvel ezelőtti minden részletében ismert reality ismétlése főműsoridőben, de biztos jó esti program lehet pl. Szabó Zsófiéknál, amikor Mr. Tusuppal együtt nézik a műsort..... De aztán az is lehet, hogy ez volt az RTL nagy ellencsapása Baukóval szemben, ezt spoilerezze el, ha tudja.... :) Előzmény: Tulipántoss (5390) deluigi -1 1 5391 BUEK! koszi, Valko Eszter remelem elsonek kiesik, teljesen vallalhatatlan a csajszi Robiekon kivul a tobbit tudtam, mondjuk, 24 ev korkulonbseg az sok meg gyereknel is:D 5390 Szia! BUÉK! Szándékomban volt nézni a műsort, de "rájöttem", hogy nagyon nem kedveltem/kedveltem Valkó Esztert és így okafogyottá vált a dolog.

Elif – A szeretet útján Az RTL Híradó (17, 3%) 18-49-ben újfent nyert a Tényekkel (13%) szemben, és ezt a jó felvezetést a Fókusz (14, 1%) amennyire csak tudta, kihasználta, azonban ahogy elkezdődött a Bezár a bazár!, a nézők átkapcsoltak a TV2-re. A gameshow 18-49-ben továbbra is kiemelkedő közönségarányt produkál, csütörtökön 16, 2%-ot hozott, és nem csak az RTL Klubos magazinműsort, hanem a közepesnél gyengébb számokat szállító Barátok köztöt (11, 2%) is legyőzte. Csütörtök este sem hozott rosszul a TV2-n a Ninja Warrior Hungary ismétlése, 13, 3%-ot ért el. A meglepő az, hogy úgy tudta megismételni a szerdai számokat, hogy vele párhuzamosan jelentősen nőtt az RTL Klub nézettsége. Az RTL Klubon dupla résszel jelentkezett A mi kis falunk ismétlése és remek eredményeket (13, 1% és 13, 3%) hozott. Ezek a számok annak fényében igazán kimagaslóak, hogy mind a Magnum (7, 3% és 5, 2%), mind a Mr. Whiskey (5, 9% és 5, 2%), de még A Tanár (7, 1%) hétfő esti ismétlése sem tudott 10% fölé menni.

  1. Nyerő Páros - Index Fórum
  2. Limousine üsző eladó
  3. Diti pékség debrecen
  4. Grace klinika derek halála halala meaning
  5. Nyerő pros ismétlése
  6. Újabb nagy műsorváltozás, délutánra pakolja az egyik esti műsorát az RTL Klub | Türkinfo
  7. Eladó garzon lakás szekszárd
  8. Www szakmasztár hu teljes
  9. Nyerő páros ismétlése

2016. szeptember 9. 18:55 Az RTL Klub sztár valóságshow-jában nyolc sztár pár költözik be egy Budapest környéki villába: Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra. A sztár valóságshow műsorvezetője: Sebestyén Balázs A verseny az egyes párok között zajlik, akik kihívásokon vesznek részt.

  1. Eladó ház tiszacsege
  2. Az ember teremtése biblia
  3. Múzeum állás budapest university
  4. Boldog születésnapot pasis
  5. Virágpor káros hatásai
  6. Kerekdombi termálfürdő nyitvatartás
  7. Vatera ingyen elvihető
  8. Méh telep nyíregyháza árak
  9. Bin bazul izek magyarul
  10. Boszorkánykonyha dunakeszi menü
  11. Ps4 ár konzolvilág westend
  12. Szoky konyhája tarja pácolás
  13. Napi születések száma magyarországon
  14. Honda városi terepjárók
  15. Revolut kártya hátrányai
Sat, 20 Aug 2022 22:32:16 +0000