Ford Kuga Teszt 2009 – Speedzone-Használt Teszt: Ford Kuga 2.0Tdci Awd (2010) A Láthatatlan Szolga – Speedzone.Hu

Micsoda hülye vagyok, gondoltam, amikor a jerezi reptéren hosszas mélázás után sikerült kiválasztanom egy piros tesztautót. Nincs tolla a kulcsnak, tehát gombbal indul – ez volt az első gondolatom. Szinte a sarkára tiport a második: ó a rossebbe, mi az a szín, amit a digigép a legjobban utál? Eltalálták. Ez. Na és mikor utálja a legjobban a pirosat az olyan mini szappanosdoboz, mint az én Panasonic LZ3-asom? Ha tűz a nap. Márpedig Jerezben, április végén általában tűz. Ezt követően már csak kisebb akadályokkal szembesültem. Például, hogy nem tudtam beindítani. Kerestem a kulcsnélküli autóknál szokásos, nagy, kerek nyomógombot a gyújtáskapcsoló táján, de körmeim csak kirekesztő hangulatú, fekete műanyagon kapirgáltak. Aztán meglett: ennek az autónak a motorját a parányi vészvillogó fölött szerénykedő, hasonlóképpen parányi, Ford-logós gombbal lehet beindítani. Egy nyomás: van gyújtás, lehet tekergetni az ablakokat, tölteni a laptopot, darálni a húst, sütni a hajat a hátsó lábtérben lévő (opcionális) 230 voltos háztartási aljzatról.

Ford Kuga lap - Megbízható válaszok profiktól

Akinek kevés a 136 lóerő, vehet Volvo-eredetű öthengeres, 2, 5 literes, 200 lóerős turbós benzinest, de csak összkerékhajtással és tetemes fogyasztással. Fenntartási költség Nagyon takarékos a dízel, pláne ha csak fronthajtású. A benzines viszont sokat fogyaszt, főleg automata váltóval. Elromlani valószínűleg ritkán fog, mert nagyrészt bevált Focus alkatrészekből áll. Biztonság Ötcsillagos törésteszt, széria a borulásgátló funkióval is rendelkező menetstabilizáló és a hat légzsák. Még az elgázolt gyalogosokkal is viszonylag kíméletes.

ford kuga teszt 2009 international
Ára: 8 480 000 Ft Az Autó2 újság 2008/8. számában megjelent cikk rövidített változata Comments comments
whirlpool 6 érzék szárítógép használati útmutató

Főoldal / Használt autó / Speedzone használtteszt: Ford Kuga: Mit tud 200 ezer után a Kuga? Keresik a Kugát, mert jól néz ki és a SUV-sága miatt divatos is. De van egy kis silány stichje, ráadásul ebben a példányban ötször benne van az Egyenlítő.

Meghatározás A Ford Kuga kiadásával egy hagyományt kívántak megbontani, mégpedig a családi személyautók és az egyterűek sorát a városi terepjárója kiadásával. Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Hibás link: Hibás URL: Hibás link doboza: Ford Kuga tesztek Név: E-mail cím: Megjegyzés: Biztonsági kód: Mégsem Elküldés

Speedzone használtteszt: Ford Kuga: Mit tud 200 ezer után a Kuga? – Speedzone.hu

Második nyomás (vagy összesen egy, de az akkor nagyon hosszú): megy a motor. Mókásan eltorzított Ford-fenék Szép dolog a 230 volt, jó a kulcsnélküli nyitás-zárás-indítás is, de ezek csak figyelmességek, egyik sem egetverő újdonság. Márpedig ha egy márka ad magára, mindig kitalál valamilyen spéci, egyedi dolgot, amivel a frissen bemutatott típust ki tudja emelni a többi közül. Különösen így van ez, ha a szóban forgó jármű nem népautó, hanem valami drágább cucc. Dudorodik a hátsó bura is Például egy kompakt SUV (bár ezeket a Nissan óta mostanában mindenki crossovernek nevezi). Lehetne RAV4, Tiguan, Antara, vagy akár Sportage is, de nem, most maradjunk inkább a Kuga nevűnél. A Ford új szabadidőautója ez, olyan friss, hogy a fenekén alig száradt még meg a méhlepény. Amitől más mint a többi Hm, tehát egy SUV. Nézzük csak, mi lehet az a különleges funkció vagy elem, ami egyedivé teszi. Nagy, nehéz, nyomatékos a motorja, magasról látja belőle az ember a forgalmat, erős a futóműve, összkerekes a hajtása, komfortban, sebességben, gyorsulásban viszont ott van a személykocsik szintjén – nagyjából ilyenekkel szokás jellemezni egy szabadidőjárművet.

  1. Komplett horgászfelszerelés eladó lakások
  2. Urostemol Femina kapszula 40x* (KIZÁRÓLAG SZEMÉLYES GYÓGYSZERTÁRI átvétellel rendelhető) - Arcanum GYÓGYSZERTÁR webpatika gyógyszer,tabletta - webáruház, webshop
  3. Teszt: Ford Kuga 2.0 TDCi AWD Titanium - Az Autó
  4. Elte nyílt nap 2010 relatif
  5. Önthető szilikon obi
  6. Mi smart band 4 szíj na

A soros öthengeres turbó 2, 5-öst az elején csak Volvókba szerelték be, aztán megjelent a Fordnál is; ez van a Focus ST -ben és az RS -ben is, előbbiben 225, utóbbiban 305 lóerő a teljesítménye. A Kugánál nyilván kevésbé számít a gyorsulás, mint az előbb említett két kocsinál, annál fontosabb viszont a fogyasztás, nem is csoda, hogy az öthengerest visszavették 200 lóerősre.

A hatalmas tetőablak nem nyitható, de árnyékolni lehet A 14 cm magas bordák a csomagtér alját támasztják. Hosszuk legfeljebb 30 cm, szélességük változó – hátán fekvő fűszertartó Nem lifeg, nem akad ki a határozottan vezetett kalaptartó Ford biztonsági eszköz: kulcsos a motorháztető A közvetlen befecskendezéses turbódízel 320 Nm nyomatékát a túltöltés rövid időre további 20-szal képes megtoldani Az Autó2 újság 2008/8. számában megjelent cikk rövidített változata Előnyei-hátrányai Az Autó2 újság 2008/8. számában megjelent cikk rövidített változata Műszaki adatok Motor Soros négyhengeres, közös csöves befecskendezésű turbódízel, változó turbógeometriával, köztes hűtővel, elöl keresztben beépítve. Két vezértengely szíjhajtással. Hengerenként négy szelep. Könnyűfém hengerfej. Hengerűrtartalom: 1997 cm3, furat: 85, löket: 88 mm. Sűrítési arány: 17, 9:1. Teljesítmény: 136 LE/100 kW (4000/min). Nyomaték: 320 Nm (2000/min). Sebesség 1000-es fordulaton: 53 km/h. Olajtöltés: 5, 5 l. Hűtővíz: 8, 4 l. Akkumulátor: 12V, 80 Ah.

Romlik a világ, volt idő, amikor egy autógyártó – talán épp a Ford volt az? – kitalálta, hogy minden autóját bőrkormánnyal adja, kerül, amibe kerül. Szerették is azokat a kocsikat az emberek. Ez ugyanaz a kis figyelmesség, mint jobb helyeken a kávé mellé adott feketecsoki. De most akkor jobb a Fiatnál, vagy rosszabb? Nem ússzák meg a második oldal elolvasását… Totalcar értékelés - Ford Ka Titanium - 2009 Stabilabb, jobban rugózik, tágasabb, mint olasz rokona, a Fiat 500. Elődjénél kevésbé élvezetes, de autóként jobban használható. Nem rossz ötlet megvenni, de azért nem is biztos befutó három milkáért.

Sun, 21 Aug 2022 05:42:08 +0000