Ce Plaza Hotel Vélemények | Ce Napfény Hotel | Siófok | Legjobb Ár Garancia

A wellness részlegèn a recepciós nem túl kedves köszönèsre sem mèltat, ės ott is nagy a kosz, áll a víz mindenhol. 2014. 27. - () Átlag 8. 50 / 10 Személyzet 8 Tisztaság 8 Ár/Érték arány 9 Kényelem 9 Szolgáltatások 9 Étkezés 8 Nagyon jó ez a szálloda mivel olyan csomagot sikerült lefoglalnunk a családdal amiben sok extra van nagyon kedvező áron. A Wellness része nagyon látványos és kellemes. A szobák kényelmes bútorokkal ellátva és csendesek. Az ellátás bőséges és finom, minden csak dicséretre méltó. Köszönjük szépen, máskor is jövünk. 20. 33 / 10 Személyzet 9 Tisztaság 10 Ár/Érték arány 9 Kényelem 10 Szolgáltatások 9 Étkezés 9 Nagyon sok mindent kaptunk itt ami kellemes és igényes is, és a személyzet csak is arra figyelt hogy jól érezünk magunkat. A szobák szépek, tiszták és tágasok. Piheni jöttünk és csendre vágytunk. Mindent megkaptunk. Az ételek nagyon finomak és nagyon sok a választék. Nagyon jól éreztünk magunkat és ajánlani tudjuk mindenkinek. 50 / 10 Személyzet 9 Tisztaság 10 Ár/Érték arány 9 Kényelem 9 Szolgáltatások 10 Étkezés 10 Nagyon sok mindent kaptunk itt ami kellemes és igényes is, és a személyzet csak is arra figyelt hogy jól érezünk magunkat.

  1. Remek kikapcsolódás a hétköznapokon! - vélemények a CE Plaza Hotel Siófok helyről
  2. Mindenki beoltatta magát, így védik a vendégeket
  3. CE Plaza Hotel 644 Hiteles hotelértékelése | Booking.com
  4. Topik
  5. SióPláza - Képek, Leírás, Vélemények - Szallas.hu programok
  6. Röpke őszi wellness pihenés Siófokon!!

Remek kikapcsolódás a hétköznapokon! - vélemények a CE Plaza Hotel Siófok helyről

Az ódon borospincék hangulatát idézi modern formában a Carafe bár, mely zártkörű rendezvények helyszínéül is szolgál. A Coppa bár ban élvezhetik a különleges sütemények, koktélok, kávék és teák kínálatát. A CE Plaza Hotel**** wellness-élmény alapja a víz, mégpedig minden lehetséges formájában. Csobbanjon egyet a látványvízeséssel tarkított élménymedencében, ahol sodrófolyosó, masszázspadok, pezsgőágyak, víz alatti buzgárok, gejzírek teszik igazi szórakozássá az úszást minden korosztály számára. Amennyiben további izgalmakra vágyik, tegyen egy utazást a wellness világában. Próbálja ki az élményzuhanyok váratlan meglepetéseit a skót, esőerdei vagy trópusi zivatarok hangulatában. Majd tartson északnak, és lazuljon el a finn-, infra- és bioszaunákban, aztán látogassa meg Törökországot egy fejedelmi kikapcsolódásért az aromaterápiás gőzkabinban. ELÉRHETŐSÉG: CE Plaza Hotel**** Levelezési cím: 8600 Siófok, Somogyi u. 18/B Nagyobb térképre váltás | Útvonaltervező NTAK regisztrációs szám: SZ19000206 NTAK szerinti besorolás: Szálloda VÉLEMÉNYEK: Tiszta, rendezett szállás, a wellness minden igényt kielégít, az ételek és a kiszolgálás első osztályú.

Nagyon jó szezonra számítanak az Origo által megkérdezett balatoni hotel- és étteremvezetők, és ugyanezt mondták a balatonföldvári kilátónál is. Azt mondták: eddig még nem volt probléma, hogy kérik a vendégektől a védettségi kártyát. Mindenki elfogadta, hogy védettségi igazolással tudnak bemenni a szállodába, étterembe, látogatóközpontba. Lényegében kérés nélkül felmutatják a kártyákat. A hotel vezetője azt is elmondta, hogy a szálloda összes dolgozója is beoltatta magát, hiszen így tudják megóvni a vendégeiket, saját magukat, és a munkahelyüket is. "Mi dolgozni szeretnénk. A világ úgy állhat vissza a normális kerékvágásba, ha legyőzzük a járványt. Azt pedig a védőoltással lehet elérni. Nemcsak nekünk, a turizmusban, vendéglátásban dolgozóknak fontos ez, hanem az egész társadalomnak" - hangsúlyozta. Mielőtt bemegyünk a siófoki CE Pláza Hotelbe, elővesszük a védettségi kártyánkat, ugyanis a bejáratnál az olvasható, hogy a recepciónál kérik a kártyát. Belépéskor kezet is tudunk fertőtleníteni, mert kitettek egy automata fertőtlenítő-adagolót.

Mindenki beoltatta magát, így védik a vendégeket

Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet. Siófok gyöngyszeme a CE Plaza Hotel **** wellness szolgáltatással, 92 szobával és apartmannal várja a Siófokra érkező vendégeket. A Balaton part közelsége, a páratlan gasztronómiai élményeket kínáló étterem és a Coral Wellness Központ szolgáltatásai garantálják a tökéletes kikapcsolódást. Az üzleti utazóknak 6 különböző, a legmodernebb technikával rendelkező konferencia terem áll rendelkezésére. Cím: 8600 Siófok, Somogyi Bacsó B. u. 18/B Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614 A szálláshely véleményezését olyan vendégek írták, akik már jártak a szállodában. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik. A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akció csapata nem minden esetben ért egyet. Ha Ön is szeretne értékelést, véleményt írni, először szobát kell foglalnia, majd a szállodában eltöltött idő után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

ce plaza hotel vélemények topik

CE Plaza Hotel 644 Hiteles hotelértékelése | Booking.com

000 Ft értékű masszázs kupon Felnőtteknek személyenként egy 500 Ft értékű Koktél kupon Ingyenes Gyermek Világ használat Minden este élőzene a Carafe Wine Bar-ban Ingyenes fürdőköpeny és törölköző használat Business Corner használat és ingyenes wifi a szálloda teljes területén Szobaszéf egyénileg állítható biztonsági kóddal Korai érkezési lehetőség 14 órától A szálloda az étkezéseknél a gyermekek részére külön büfét üzemeltet, így a kicsik saját maguk választhatnak a gyerek menükből. Gyermekkedvezmények: 0-1, 99 év között: ingyenes 2-5, 99 év között: 3. 240 Ft/fő/éj 6-11, 99 év között: 6. 475 Ft/fő/éj 12 éves kortól felnőtt ár érvényes: 12. 950 Ft/fő/éj Felárak: Apartman felár: 5. 990 Ft/szoba/éj Zárt parkolás a mélygarázsban, biztonsági őrzéssel: 1. 500 Ft/autó/nap (igénybevétel esetén érkezés előtti foglalás szükséges! ) Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: 400 Ft/fő/éj (18 éves kortól) Családbarát szolgáltatások: Az ország egyik legnagyobb szállodai játszóháza: ugráló vár, akadálypálya, beltéri labdás medence, Playstation, kézműves játékok, kifestők, társasjátékok, kirakók, ping-pong A szálloda mellett játszótér Térítés ellenében darts, biliárd, csocsó Érvényesség Az utalvány felhasználható: 2021.

A Sió Pláza 2012-ben nyílt meg, mint bevásárlóközpont, amely Siófok központjában található. A komplexum könnyen megközelíthetősége és széles bolt és kikapcsolódási lehetőségei miatt kedvelt hely a fiatalok körében. A siófoki Fő tér frekventált elhelyezkedése és a híres Víztorony kapcsán azonnal beazonosítható. A Fő tér nemrég felújításon esett át, amelynek következtében a tér a város új rendezvényhelyszínévé, kedvelt látogatói pontjává vált, ezáltal a Sió Pláza bevásárlóközpont is az érdeklődés hatósugarába került.

Topik

  1. Remek kikapcsolódás a hétköznapokon! - vélemények a CE Plaza Hotel Siófok helyről
  2. Ce plaza hotel vélemények topik
  3. Alumínium bejárati ajtó árak
  4. Fábry kornél atya életrajz

SióPláza - Képek, Leírás, Vélemények - Szallas.hu programok

A recepciós a plexilap mögött áll, és kedvesen mosolyog, megköszöni, és azt mondja: minden vendég megmutatja a védettségi kártyáját, de a szálloda dolgozói közül is mindenki beoltatta magát, így aki ide jön pihenni, biztonságban van. Közben megérkezik Tóth Gergely is, a hotel vezetője, aki azt tapasztalta, hogy minden vendég kérés nélkül megmutatja a védettségi kártyáját. Amióta újra kinyitottak, ebből semmiféle fennakadás nem volt, egyetlen vendég sem panaszkodott vagy elégedetlenkedett emiatt. Tóth Gergely, a siófoki CE Pláza Hotel vezetője fotó: Talán Csaba "Mi már a foglalásnál feltételül szabjuk, hogy csak védettségi kártyával lehet bejönni - tehát szobát foglalni is úgy lehet, ha már van kártyája a vendégnek. " - mondja. fotó: Talán Csaba Tóth Gergely úgy fogalmaz: amennyire csak lehet, példát szeretnének mutatni, így természetes volt, hogy ha a vendégek csak védettségi igazolvánnyal érkezhetnek, akkor a dolgozók is beoltatják magukat. Tóth Gergely, a siófoki CE Pláza Hotel vezetője fotó: Talán Csaba "Ez nem is volt kérdés a munkatársainknál.

Röpke őszi wellness pihenés Siófokon!!

A bejárthoz itt is kitették a kézfertőtlenítőt, a jegypénztárnál pedig plexilapot helyetek el. Maszk használata itt is kötelező. fotó: Talán Csaba Eddig nem okozott fennakadást, hogy be kell mutatni a védettségi kártyát, de a kilátó sajtószóvivője, Futó Zsófia azt mondta: volt olyan látogató, aki csak azt a papírkártyát hozta el, amit az oltás után kapott az oltóponton. Az pedig nem elég a belépéshez. fotó: Talán Csaba Azt is elmondta, hogy tavaly május 15-én nyitottak, és nagyon jó szezont zártak. Átlagosan több mint 35 ezer ember látogatja a kilátót évente, az előző évben is ugyanennyien jöttek a pandémia ellenére. Azt remélik, hogy minél többen beoltatják magukat, megkapják a védettségi kártyát, és az idén sem csökken az éves látogatói szám. Balatonföldvár, Platán Étterem fotó: Talán Csaba A balatonföldvári Platán Étterem terasza szinte tele volt, amikor ott jártunk. A pincérek maszkban szolgálták fel az ételeket - az asztalokat is kellő távolságban helyezték el egymástól. Az étterem vezetője, Veres Zsolt azt mondta az Origónak, hogy amíg nem tudtak vendégeket fogadni, házhoz szállították az ételeket - így nem kellett leállniuk, folyamatosan dolgoztak.

Sat, 20 Aug 2022 19:04:56 +0000