Gourmet Fesztivál 2021 Debrecen

Meg kell említenem a cukrászdákat is! Debrecen hála Istennek bővelkedik a magas minőségű cukrászdákban, közülük három is itt lesz most. A Mákvirág, a Kiss-Virág, illetve a Mayer Erika vezette Jardin, ami korábban az IKON desszertellátója is volt. Az előjelek szerint az édességekben sem fognak az emberek csalatkozni. Budapestől a Cioccolatte is érkezik. Giuliano és Szilvia, nagyon szimpatikus házaspár rendkívül magas minőségű olasz fagylaltokkal fogja a közönséget meglepni. Ahogyan az első év tematikája a debreceni páros volt, mi lesz ez idén? Idén a rendezvény tematikáját három alapanyag köré szervezzük. Az első a mangalica. Közismert, hogy mára ezt az alapanyagot már a legmagasabb színvonalon, a fine diningban is szívesen használják a séfek. Azt azonban kevesen tudják, hogy Debrecennek köszönhető az, hogy ezt a húsféleséget egyáltalán megismerhettük és Európa-, mi több világszerte ismertté tehettük. Néhány évtizeddel ezelőtt, amikor már csak néhány tucat egyed volt ebből Magyarországon, Tóth Péternek sikerült egy fajtamegmentő programot elindítania.

Debrecziner Gourmet Fesztivál

A közönség előtt megrendezett események elsődleges célja az volt, hogy mindenki megtapasztalhassa: a fejlett gasztronómia jövője a helyi kistermelőkre és a minőségi alapanyagokra épül. Az egyedülálló, debreceni gasztronómiai hétvégére az ország minden szegletéből érkeztek vendégek és közel ötezren kóstolták meg a prémium minőségű ételeket és italokat.

Debrecziner Gourmet Fesztivál Debrecen - GOTRAVEL

nyújtja. Az egyedi ízvilágú koktélokat Boutiq'Bár (Budapest), a Paparazzi Kitchen & Bar (Debrecen) és a Maszek Debrecen kínálja. A kávécsodákról a Black Sheep Kávéház & Konyha gondoskodik. A fesztivál műsorvezetője Liptai Claudia lesz, aki mellett a legjobb szakácsok "forgatják majd a fakanalat" a gasztroszínpadon. Többek között fellép és főzni fog Mede Ádám (Laurel Budapest), Mészáros Ádám (Botaniq Turai Kastély), Thür Ádám (Ikon Étterem), Ruprecht László (SVÉT). Újdonság, hogy Dj. Németi igényes lounge és chill out zenéje mellett pénteken a legendás lemezlovas Bárány Attila fokozza a remek hangulatot. Szombaton este pedig fellép Pribojszki Mátyás (Jumping Matt & His Combo) az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, énekes, dalszerző, aki szólóban, valamint különböző formációival keresztül-kasul bejárta Európát, sőt turnézott az USA-ban. Szombaton és vasárnap a francia divat által inspirált divatbemutató lesz a Fórum Bevásárlóközpont jóvoltából.

  • Budapest XIII. kerület Újpalotai út - térképem.hu
  • LG BH7520T 3D SMART Blu-ray házimozi rendszer | Extreme Digital
  • Gourmet fesztivál 2021 debrecen
  • Szorcsik viki dubai marina
  • 🕗 öffnungszeiten, Mezőkövesd, Kossuth Lajos utca 1, kontakte
  • Online Jegyvásárlás | Főnixinfo
  • 5. Debrecziner Gourmet Fesztivál - Baromfiudvar 2002 Kft. - Élelmiszer nagykereskedelem
  • Megtisztuls éjjel nappal
  • MetalSheet - Termékek
  • Falcsiszoló zsiraf porszivoval
  • Osztrák magyar határ info 6
  • Rövid hajból alkalmi frizura 2021

600 adagos konyha, 250 férőhelyes éttermet üzemel 650 m2-en. A terem körben üveges, természetes megvilágítású és saját terasszal rendelkezik. Belga Étterem Debrecen A Belga jelenleg a debreceni társasági élet egyik fő központja. Nyáron a belső kerthelyiség, az itt található látványkonyha és játszótér, illetve a Piac utcai korzóra kihelyezett, élőzenés rész jelenti legfőbb vonzerejét. Creppy PalacsintaBistro Debrecen Debrecenben nyílt meg a Creppy PalacsintaHáz első franchise étterme. A Creppy PalacsintaBistro Debrecen elkápráztatja Debrecent a Creppy palacsinta csodáival, elhozza a cívisvárosba az egyedülálló Creppy élményt. A bisztróban 40 féle palacsintát kínálnak. A Creppy nem csupán egy kiváló étterem, nem egy remek... Don Pedró Pizzéria Debrecen A Don Pedro Pizzéria kis csapata minden nap arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljon ki Téged, hogy minden egyes alkalommal, akár rendelsz tőlünk, akár bejösz hozzánk, tökéletesen elégedett legyél. Gilbert Pizzéria Debrecen Családias hangulatú éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizza tésztát.

Sun, 04 Sep 2022 14:36:03 +0000