Centrum Multivitamin Nőknek, Centrum Férfiaknak+Nőknek Multivitamin Csomag - Gondviselés Patika

Még nem érkezett ehhez a termékhez értékelés. Kérjük engedélyezze, hogy az oldalunk az Ön beállításai alapján saját és harmadik felek sütijeit (bővebben: ITT) használja a webhely használatának és látogatottsági adatai elemzésének elősegítése, illetve az érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése érdekében. Szükséges Kényelmi Látogatáselemzés Marketing Összes kijelölése

  1. Centrum nőknek A- Z-ig multivitamin 30 db+ 30 db - 1 db
  2. CENTRUM NŐKNEK A-Z multivitamin filmtabletta 30x
  3. Centrum Nőknek multivitamin, 30x | Extreme Digital

Centrum nőknek A- Z-ig multivitamin 30 db+ 30 db - 1 db

Főoldal Sport & Szabadidő Táplálékkiegészítő Vitaminok és ásványi anyagok Centrum Nőknek 50+ multivitamin, 30x. -8% Centrum Nőknek 50+ multivitamin, 30x Garancia: 1 év - garancia Kiszerelés: 30 db Állag: kapszula Alkalmazás: szájon át Részletes leírás » 2 479 Ft 2 709 Ft (8%) 82, 63 Ft / db Hasonló népszerű termékek Centrum Nőknek 50+ multivitamin, 30x adatai: A CentrumŸ Nőknek 50+ összetevői hozzájárulnak az 50 év feletti modern nők tápanyagszükségletének fedezéséhez. Nagy mennyiségben tartalmaz D-vitamint, kalciumot, vasat és folsavat. Centrum® Nőknek 50+ Ahogy múlnak az évek, testünk fontos változásokon megy keresztül, és tápanyagszükségletünk is ehhez igazodik. A vitaminokat és ásványi anyagokat megfelelő mennyiségben tartalmazó kiegyensúlyozott étrend fontos az 50 éven felüli nők egészségének és jó közérzetének megőrzéséhez. A Centrum® Nőknek 50+ multivitamin készítmény vitamin- és ásványi anyag összetételét kifejezetten az 50 év feletti hölgyek tápanyagigényének figyelembevételével fejlesztették ki, és számos fontos területen támogatja szervezetük egészséges működését.

Főoldal Sport & Szabadidő Táplálékkiegészítő Vitaminok és ásványi anyagok Centrum Nőknek multivitamin, 30x. -8% Centrum Nőknek multivitamin, 30x Garancia: 1 év - garancia Kiszerelés: 30 db Állag: kapszula Alkalmazás: szájon át Részletes leírás » 2 479 Ft 2 709 Ft (8%) 82, 63 Ft / db Hasonló népszerű termékek Centrum Nőknek multivitamin, 30x adatai: Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény nőknek. A Centrum® Nőknek különlegesen kiegyensúlyozott összetételével hozzájárul a nők tápanyagszükségletének fedezéséhez, és számos területen támogatja szervezetük működését. Nagy mennyiségben tartalmaz kalciumot, vasat és folsavat, melyek hozzájárulnak a nők tápanyagszükségleteinek fedezéséhez. B-vitaminokat (B1, B2, B6, B12), mangánt és magnéziumot tartalmaz, melyek részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A-vitaminnal, C-vitaminnal, rézzel, szelénnel és cinkkel, hozzájárulva az immunrendszer normál működéséhez. Biotint és cinket tartalmaz, melyek hozzájárulnak a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához.

A szelén hozzájárul a köröm normál állapotának fenntartásához. Kalciumot tartalmaz, mely szükséges a normál csontozatfenntartásához. Ezenkívül az egészséges csontozat fenntartásához hozzájárul a D- és K-vitamin is. ADAGOLÁS Napi 1 filmtabletta. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

CENTRUM NŐKNEK A-Z multivitamin filmtabletta 30x

Teljes leírás Alapadatok Cikkszám 891256 Gyártó Centrum Garancia 1 éves Termék átlagos értékelése Mások ezt is vásárolták!

Szükség esetén a tabletta felezhető. Fontos információ A Centrum ® Nőknek A-tól Z-ig ® készítményt cukorbetegek is alkalmazhatják. A Centrum ® Nőknek A-tól Z-ig ® glutén- és laktózmentes. Magazin A koncentrálás nem csak akkor szükséges, ha tanulásról van szó. A szellemi munkát végzőknek, különösen a felelős pozíciókban dolgozóknak nagy odafigyelésre van szükségük nap mint nap. Tovább » Az egészség minden másnál nagyobb érték, s erre sajnos gyakran csak akkor ébredünk rá, ha valami probléma adódik vele. Még az egészséges életmód alapelveit követve is előfordulhat, hogy betegség, vagy valamilyen baleset következtében a gyógyulás hosszúra nyúlik. Tovább »

  • Hévíz debrecen távolság videa
  • Dr vagács tibor
  • Eladó ház juta jófogás laptop
  • Centrum Nőknek Multivitamin (30x+30x)
  • Vényköteles d vitamin e
  • Centrum Nőknek 50+ multivitamin, 30x | Extreme Digital

Centrum Nőknek multivitamin, 30x | Extreme Digital

A Centrum Nõknek Multivitamin akciós csomagban a második termék fél áron vásárolható meg. A Centrum Nőknek A-tól Z-ig komplex multivitamin vitamin - és ásványi anyag összetételét kifejezetten a nők tápanyagszükséglete alapján fejlesztették ki. Nagy mennyiségben tartalmaz kalciumot, vasat, folsavat. Étrend-kiegészítő Forgalmazza: GlaxoSmithKline-Consumer Kft. 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel. : 225-5800 Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Kezdőlap Termékek Egészségápolás Vitaminok és ásványi anyagok CENTRUM NŐKNEK A-Z multivitamin filmtabletta 30x CIKKSZÁM: 28848 KÉSZLETINFORMÁCIÓ: ALACSONY KÉSZLET Kiváló minőségű étrend-kiegészítő nőknek, hogy a lehető legteljesebb életet élhessék. A férfiak és a nők táplálékigényei eltérnek egymástól. A nők speciális tápanyag-szükségletének kielégítéséhez körültekintő gondoskodásra és szakértelemre van szükség. Erre a két tényezőre épül a nőknek készült Centrum Nőknek A-tól Z-ig étrend-kiegészítő formula. Kiegyensúlyozott összetételét speciálisan a nők tápanyagszükségletének figyelembevételével fejlesztették ki. Mivel a kalcium, a vas és a folsav kifejezetten fontos szerepet játszanak a női szervezet egészséges működésének fenntartásában, ezért ezek a tápanyagok megtalálhatók a Centrum Nőknek A-tól Z-ig filmtablettában: A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához. A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez. A folsav szerepet játszik a sejtosztódásban.

Ezért a Centrum Férfiaknak A-tól Z-ig filmtabletta különlegesen kiegyensúlyozott formuláját a férfiak tápanyagszükségletére szabták, esszenciális mikrotápanyag (vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek) tartalmával hozzájárul tápanyagszükségletük fedezéséhez, kiváló minőségű étrend-kiegészítést kínálva számukra. A Centrum Férfiaknak A-tól Z-ig egy különleges tápanyagformula kifejezetten férfiaknak. Nagy mennyiségben tartalmaz például B1-vitamint és magnéziumot, mert ezek kulcsszerepet játszanak a férfiak szervezetének megfelelő működésében: A B-vitaminok (B1, B2, B6, B12) támogatják a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokat. A magnézium hozzájárul a normál izomműködés fenntartásához. A Centrum Férfiaknak A-tól Z-ig gyógyszertárakban, drogériákban, bioboltokban, hiper- és szupermarketekben kapható az alábbi kiszerelésben: 30 tabletta Vélemények Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
centrum multivitamin nőknek
Sat, 20 Aug 2022 19:52:25 +0000