Mezőgazdasági Kisüzemek Támogatása

A kötelező képzésen való részvételt a képzést szervező igazolja a kifizető ügynökség felé. Amennyiben a képzés szervezője nem igazolja le a kifizető ügynökség felé, abban az esetben a kedvezményezett az utolsó kifizetési kérelem benyújtásakor köteles igazolni. 9. A projekt lezárásáig a kedvezményezett köteles őstermelő, vagy mikrovállalkozásnak és mezőgazdasági termelőnek minősülő egyéni vállalkozó, vagy szociális szövetkezet minősítését fenntartani. A projekt területi korlátozása A projekt kizárólag a Vidékfejlesztési Programban megahatározott vidéki térségekben valósítható meg. Vidéki térségnek minősül a 6. prioritás alkalmazása szempontjából az a település, ahol közigazgatási jogállástól (város/község) függetlenül: a népesség 10 ezer főnél kevesebb; 10 ezer fő feletti lakossággal rendelkező tanyás települések külterületei; nem jogosult a fenti jellemzők ellenére sem: Budapest és a budapesti agglomerációhoz tartozó települések. A jogosult települések listáját a felhívás 3. számú melléklete tartalmazza.

Mezőgazdasági kisüzemek támogatása

Előfizetési lehetőségek Ezek a pályázatok is érdekelhetik Ingyenes hírlevél feliratkozás Az ingyenes hírlevelünket heti egy-két alkalommal küldjük és válogatást tartalmaz a korábban megjelent, még aktuális pályázati lehetőségekből. Később bármikor leiratkozhat. Legfrissebb pályázatok vállalkozásoknak (Összesen 245 db) Pályázat innovátoroknak külföldi tréningprogramon való részvételre Pályázati felhívás fiatal vállalkozók, startupok és inkubátorok képviselői számára, külföldi tréningprogramon való részvételre. A pályázat célja, hogy támogassa az induló vállalkozásokat innovatív ötleteik, megoldásaik, prototípusaik, termékeik és szolgáltatásaik piaci potenciáljának értékelésében, és gyakorlati eszközöket kínáljon számukra a vállalkozás működtetéséhez és növekedéséhez, valamint tevékenységük sikeres nemzetközivé tételéhez. Pályázatot az alábbi területeken lehet benyújtani: információs és kommunikációs technológiák; egészségügy és biotechnológia; intelligens mobilitás; fintech; kiberbiztonság, mesterséges intelligencia és kibernetika.

mezőgazdasági kisüzemek támogatása pályázat

Pályázati lehetőség – – Nagyréde

Önállóan nem támogatható tevékenységek: Tájékoztatással, nyilvánossággal kapcsolatos kötelezettségek teljesítése Jelen felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2020. november 6. napjától 2022. május 31. napjáig van lehetőség. Ötödik szakasz: 2022. február 14. – 2022. február 28. Hatodik szakasz: 2022. május 18. május 31.

  1. Desigual fekete táska
  2. Ph mérő obi net worth
  3. Ismét lehet pályázni a mezőgazdasági kisüzemek fejlesztésére | Trade magazin
  4. Ötödik szakaszához ért a mezőgazdasági kisüzemek támogatása
  5. Mezőgazdasági kisüzemek támogatása | Pályázatírás - Pécs, Baranya - PROTASK a pályázati műhely
  6. Dr türner ilona fogorvos
  7. LIDL - KASSZÁS - BALMAZÚJVÁROS Diákmunka ajánlat
  8. Napi tuti tippek vélemény 10
  9. Hörmann beltéri ajtó
  10. Divatfülbevaló jó áron - Ékszervarázs Ékszer Webáruház
  11. Orrspray szaglás elvesztése
  12. Gripen budapest felett

Mezőgazdasági kisüzemek támogatása - MKB Consulting

6. 1 pontjában foglaltak szerint tudnia kell igazolni. A projekt megkezdését igazoló szakmai beszámolót a záró kifizetési igényléssel együtt kell benyújtani. Legkésőbb a Támogatói Okirat hatálybalépésétől számított 4. év végére a kedvezményezett mezőgazdasági termelő tevékenységből származó üzemmérete meg kell, hogy haladja a 6000 euro STÉ értéket, vagy a mezőgazdasági termelő tevékenységből és Annex 1 termék feldolgozási tevékenységből származó értékesítés nettó árbevétele a 6000 eurót. Erre vonatkozóan a kedvezményezett szakmai beszámolót köteles benyújtani. Az üzleti terv megvalósításával elért üzemméretet, eredményeket a működtetési időszak végéig fenn kell tartani. 7. A kedvezményezett a támogatási összeg fennmaradó 25%-os részére vonatkozó kifizetési kérelmet (záró kifizetési igénylés) a 4. pontban meghatározott feltételek teljesítésekor jogosult benyújtani, a teljesítést követő év június 15-ig. 8. Kötelező képzésen való részvételt a támogatási összeg második részletére (25%) vonatkozó kifizetési kérelem benyújtásáig, amely a kedvezményezett számára térítésmentes.

5, 5 millió Forint Támogatási összeg 75% -a elnyerést követően kifizetésre kerül Fennmaradó 25%- ára vonatkozó kifizetési kérelem benyújtása szükséges Amennyiben teljesítette az üzleti tervben vállalt kötelezettségeket Üzemmérete meg haladja a 6000 euró STÉ értéket Vagy a mezőgazdasági értékesítés nettó árbevétele a 6000 eurót Mire fordítható? Minden olyan beruházásra, amely a gazdaság fejlesztését eredményezi. Önállóan támogatható tevékenységek: A támogatást igénylő az üzleti tervben vállalja, hogy, legkésőbb a Támogatói Okirat hatálybalépésétől számított 4. év végére a mezőgazdasági termelő tevékenységből származó üzemmérete meghaladja a 6000 euró STÉ üzemnagyságot Vagy a mezőgazdasági termelésből és Annex 1 termék feldolgozási tevékenységből származó értékesítés nettó árbevétele meghaladja a 6000 eurót attól függően, hogy mely tevékenység alapján tette vállalását és kapott Támogatói Okiratot. Mennyi idő áll rendelkezésre a megvalósításra? A projekt fizikai befejezésére a Támogatói Okirat hatálybalépését követő naptól számított legfeljebb 9 hónapon belül meg kell kezdeni a projekt végrehajtását Továbbá a megvalósult projektet a befejezéstől számított 5 éves fenntartási kötelezettség terheli Benyújtási határidő A támogatási kérelmek szakaszos elbírálás alapján kerülnek elbírálásra.

A 10 napos tréningprogram elméleti és gyakorlati képzésből áll. A pályázati kiírás nyelve angol. Részletek: Pályázat innovátoroknak külföldi tréningprogramon való részvételre Pályázat nem nemzeti európai művek nemzetközi értékesítésének és terjesztésének támogatására Pályázati felhívása nem nemzeti európai művek nemzetközi értékesítésének és terjesztésének támogatására, az európai kulturális és nyelvi sokszínűség és örökség megőrzése, fejlesztése és előmozdítása;, illetve a kulturális és kreatív ágazatok, különösen az audiovizuális ágazat versenyképességének és gazdasági potenciáljának növelése érdekében. A pályázat célja az alkotások nemzetközi értékesítésének és terjesztésének támogatása minden platformon (pl. mozi, online), a kis- és nagyszabású produkciókat egyaránt megcélozva, többek között több országra kiterjedő összehangolt terjesztési stratégiák révén, valamint a feliratozás, a szinkronizálás és adott esetben az audióleíró eszközök használatának ösztönzésével. Pályázatot kizárólag önállóan lehet benyújtani, konzorciumi formában nem.

Sat, 20 Aug 2022 21:56:06 +0000