Használt Iphone 11 / Iphone 11 Pro - Apple - Telefon - Használt Készülékek - Ions

Általunk vásárolt készülékek iPhone 6 vagy annál újabb iPhone modellek. 2012 vagy későbbi MacBook Pro, MacBook Air, MacBook vagy iMac modellek. 2014 vagy később gyártott iPad modellek, beleértve az iPad mini-t, iPad Air-t és az iPad Pro-t is. 2017 után gyártott Mavic Pro, Mavic Air, Mavic Mini, Phantom 4 Pro vagy újabb DJI drónok és kiegészítő termékek. A fenti lista nem teljes, vásárolunk más Apple termékeket is. Ha bármi olyan készüléked volna, ami szerinted értékes lehet számunkra is, kérjük, hogy jelezd nekünk! Készülékeink állapota Minden használt termékünket alaposan megtisztítva, karbantartva értékesítjük, garanciával. Abban az esetben is igaz ez, ha egy Ügyfelünk készülékét értékesítenénk bizományos módon. Ilyen esetben megköveteljük, hogy az eladni kívánt készüléken minden szükséges karbantartás el legyen végezve és hibátlan legyen a készülék. Készülékeink kizárólag készpénzes fizetési módon, személyesen, budai üzletünkben vásárolhatóak meg. Az általunk értékesített használt termékekről 0%-os áfás számlát állítunk ki Amennyiben bizományosként értékesítünk egy készüléket, abban az esetben bizonylatul a készülék eredeti tulajdonosa és a vevő között kelt adásvételi szerződés szolgál.

128gb

Felbontott – tökéletes állapotú új termék, teljes garanciával. Az eredeti csomagolás felbontásra került, de újra lett csomagolva vagy egy másik vásárló visszaküldte, mert a terméket például ajándéknak szánta, de nem aratott vele sikert. Használt – hiba nélküli használt, illetve javított termék. Minden eredeti tartozéka megvan, a termék használatra kész, így nyugodt szívvel adunk rá 12 hónap garanciát. Újszerű – olyan termék, amely teljes mértékben működőképes, de rövid ideig használták. A megbízhatóságával kapcsolatban azonban nem kell aggódnod. 12 hónapos garancia érvényes rá. További információk az outlet termékekről itt. Inkább nem outlet terméket vásárolnál? Akkor nézz körül itt: olcsó iPhone 11. Akkumulátor-kapacitás Közepes ( 5) 3000-től 5000 mAh-ig. Kártya konfiguráció Single + eSIM ( 5) (1× SIM és eSIM) A kártya konfigurációja határozza meg, hogy milyen kártyákat helyezhetsz be a telefonodba és hány darabot. A hibrid slot azt jelenti, hogy a két nyílás közül az egyikbe beillesztheted a memóriakártya és a SIM-kártya közül az egyiket - tehát a slot mindkét kártyával kompatibilis.

magassága: 129 mm, telefon max. szélessége: 83 mm YEE014p1 2 650 Ft áfa nélkül 2 090 Ft HISHd2 YENKEE YBM A510 SPORT ARMBAND XL tok Mobiltelefon tok - univerzális, kijelző karcolás elleni védelme, kártyatartós, univerzális méret, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak és testen való viseléshez, műanyag, telefon max. magassága: 142 mm, telefon max.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy minél kisebb a rekeszérték, annál nagyobb lesz az objektív fényereje és annál rosszabb képeket készíthetünk gyenge fényviszonyok között. Képstabilizálás Optikai ( 5) Minőségvesztés nélkül stabilizálja a képet. Elektronikus ( 1) Elektronikusan - minőség romlással stabilizálja a képet. Az optikai zoom az objektív képessége egy jelenet nagyítására a gyújtótávolság változtatásával. Erre az objektív lencséjének átrendeződésével (vagy a telefonon lencséinek változtatásával), és ezáltal a gyújtótávolság változtatásával van lehetőség. A zoomnak köszönhetően olyan részleteket is lencsevégre kaphatsz, amelyeket emberi szemmel nehéz észrevenni. A digitális zoommal ellentétben az optikai zoom nem csökkenti a kép minőségét. Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (Ultra HD) ( 5) Videó felbontása 2160p 1080p Autófókusz típusa Fázismozgás érzékelő fókusz (PDAF) ( 5) Felsorolja az egyes portokat, amelyeket például a telefon töltésére, fejhallgató csatlakoztatására vagy számítógéppel történő szinkronizálásra használnak.

Lefoglalás, félretétel Készüléket lefoglalni kizárólag foglaló ellenében tudunk, legfeljebb 5 munkanapra. A foglaló mértéke a készülék vételárának 20%-a. Egy készüléket foglaló nélkül maximum 24 órán keresztül áll módunkban félretenni. Ha időközben más is érdeklődne a készülékre, vele szemben a 24 óra lejártáig elsőbbséget élvez, amiről az új érdeklődő javára lemondhat. Készülékbeszámítás, készpénzes megvásárlás Lehetőség van használt készüléked értékesítésére vagy beszámítására is. A feleslegessé vált beszámítandó készüléket 1 munkanapos átfutási idő alatt átvizsgáljuk, majd ezt követően 2 lehetőséggel szolgálhatunk: vagy megvásároljuk a készüléket (adásvételi szerződést írunk és készpénzben fizetünk a készülékedért) vagy felajánljuk a bizományos értékesítés lehetőségét (lásd következő pont). Az adásvételi vagy bizományos szerződés megírásához kérjük, hogy hozd magaddal személyazonosító okmányodat! Bizományos értékesítés Bizományos értékesítési forma esetében az eladni kívánt készüléket átvesszük egy rövid, általában 1 munkanapos díjmentes bevizsgálásra, mely során szervizes munkatársaink segítségével beárazzuk a készüléket, de emellett javaslatot teszünk esetlegesen szükséges vagy opcionális értéknövelő javításokra, alkatrészcserére is.

  1. Eladó volkswagen passat debrecen
  2. Használt iphone 11 mars
  3. IPhone 11 hirdetések - HardverApró
  4. M2 Petőfi TV | PetőfiLIVE
  5. Arcduzzanat csökkentése házilag formában

by bognarbazsi on 2020. - 3 hozzászólás Az újév alkalmával érdemes egy kis rendrakást végezni a telefonunkon is. A tárhely felszabadítása céljából célszerű megszabadulni a már szükségtelen, felesleges dolgainktól is (régi fájlok, gyengén sikerült fotók, videók), azonban ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az iPhone tárhely egy jelentős részét az Egyéb kategória tölti ki! Fogalmad sincs mi lehet az? Ebben segítünk most! Éppen próbálnád […] Hogyan vásároljunk használtan Apple-t: iPhone by lkoroes on 2017. július 10. - Szóljon hozzá elsőként Sokak számára az első Apple termék megvásárlása a használtpiacon található készülékek böngészésével kezdődik. Ezzel nincs semmi baj, azzal viszont annál inkább, hogy sokan nem tudják, hogy mire érdemes figyelni ilyen készülékek vásárlásánál – ez a cikksorozat nem szól másról, mint, hogy segítsen eligazodni a használt termékek világában. Először íme egy lista arról, hogy az […] Nyomozunk: Csaló hirdetések az ALMAPRÓ-n by Andris - Admin on 2016. február 5.

Nekünk mindenki fontos, ezért szeretnénk megkérni, ha bármilyen extra igényed van, vagy kérdésed a készülékkel vagy a szállítással kapcsolatban, vagy szeretnél hozzá egy tokot, esetleg tegyünk fel az üvegfóliát írj nekünk bátran! "

használt iphone 11 novembre
Gyártó: Apple Modell: iPhone 11 128GB Leírás: Nagyon el van találva. Az új duplakamera-rendszerrel még többet örökíthetsz meg a körülötted lévő világból. Az eddigi leggyorsabb okos­telefonchipnek és az egész napos aksiüzemidőnek köszönhetően kevesebb töltéssel több lehetőséget ad a kezedbe. És a legjobb minőségű okostelefonos videókon emlékeid is minden eddiginél szebben mutatnak majd. Művészet vele rossz fotót lőni. Vadiúj duplakamera-rendszer. A széles látószög még szélesebb lett. A megújult kezelőfelületen az új ultraszéles látószögű kamera mutatja, mi történik a képmezőn kívül, amit akár le is fotózhatsz. A videókat mostantól épp olyan egyszerűen készítheted és szerkesztheted, mint eddig a fotókat. A világ leg­népszerűbb kameráján keresztül most teljesen új látószögből láthatod a világot. Vedd fel és szerkeszd a legjobb minőségű okostelefonos videókat. Az iPhone 11 minden kamerájával gyönyörű és tűéles 4K-s videókat készíthetsz 60 képkocka/s sebességgel. Az ultraszéles látószögű kamerával négyszer nagyobb területet foghatsz be, így tökéletes az akciófotózáshoz – mondjuk amikor frizbizel a kutyáddal.
használt iphone 11 septembre
Sat, 20 Aug 2022 22:32:18 +0000