2020 Legjobb Sorozatai

A horvátok se nyugodtak – Benedek Szabolcs jelenti Splitből Az óvárosban több falon is ott a felirat: "Marko 13, 7". Beletelik néhány napba, mire leesik, miről van szó - horvát útibeszámoló. Olvass bele! Leleplezve: Az 5 legnagyobb tévedés a sci-fikből A világűr régóta lenyűgözi az emberiséget, talán már az első pillanattól fogva, hogy felnéztünk az éjszakai égboltra. Az elmúlt évszázadban egyre többet megtudtunk a bolygónkon túl létező kozmoszról. Eljutottunk a Holdra, sőt, eszközeink még azon túlra is. Ennek ellenére még nagyon sok titok maradt, amit felfedezhetünk. Tóth Gabi könnyekig hatódott a színpadon Korda Györgynek annyira tetszett a produkció, hogy saját elmondása szerint nem kapott levegőt, amíg hallgatta. Mi a tökéletes kampány receptje? Politológus magyarázza el, mit látunk a kulisszák mögött Milyen a tökéletes kampány? Létezik-e egyáltalán ilyen? Tóth Csaba új könyvében tíz, egyaránt győztes stratégia áttekintésével próbál válaszolni e kérdésekre. A politológus szerző rávilágít: miközben ezeknek a politikai hadjáratoknak a tartalma ezerféle lehet, azok végrehajtásának logikája mindig hasonló.

  1. 2020 legjobb streaming sorozatai | Hír.ma
  2. 2020 legjobb sorozatok tv

2020 legjobb streaming sorozatai | Hír.ma

2020 legjobb sorozatok 2019
  • Beszúrós méhecske fülbevaló - Fülbevaló
  • Ramocsa andrás villanyszerelés letöltés
  • 2020 legjobb streaming sorozatai | Hír.ma
  • 2020 legjobb sorozatok youtube
2020 legjobb sorozatok

Legalábbis a legnagyobb netes filmes adatbázis, az IMDb (Internet Movie Database) szerint, ahol listába állították azt a tíz, idén bemutatott szériát, amit a felhasználóik a legjobban szerettek. Vajon a te kedvenced (vagy jövőbeli kedvenced) is köztük van? A site közlése szerint azokat a műsorokat listázta, amelyeknek valamely évada idén került adásba, és amelyek egyenletesen népszerűek voltak az IMDb felhasználói körében. Azt is leszögezték, hogy a rangsor nem a szériák kritikai fogadtatása vagy a nézettséget vizsgáló Nielsen-mérések alapján állt össze, hanem az oldalukat látogató havi 200 millió egyéni felhasználó webes és mobilos kereséseinek és szavazatainak kombinációját vették alapul. Ezek alapján a sorrend a következő: Habár nálunk még megy a tévében is az emberi alakot öltött sármos Sátán földi kalandjainak sora, eredeti csatornája, a Fox már elkaszálta a Lucifer t, ami a Netflixen támadt fel hamvaiból. És bizonyítva, hogy a streaming szolgáltató nem hiába szavazott bizalmat az alkotóknak, az IMDb adatai alapján ez lett a tizedik topsorozat idén.

2020 legjobb sorozatok tv

- Netflix Black Mirror (2011-) Az antológia sorozat egy sötét jövőképet mutat egy olyan világról, amit a technológia ural. A high-tech világban az emberiség legnagyobb vívmányai szembe kerülnek a legsötétebb ösztönökkel. - Netflix Hatalmas kis hazugságok (2017-) A Liane Moriarty sikerkönyvéből készült sorozatban 5 nő életét ismerhetjük meg közelebbről, kiderülnek titkaik, félelmeik és egy gyilkosságra is sor kerül. De ki a tettes, és ki az áldozat? A sztárparádés minisorozat sikerére való tekintettel, a készítők folytatták a történetet újabb szenzációs nevek bevonásával. - HBO Mindhunter (2017-) Ahhoz, hogy egy gyilkost meg lehessen érteni, meg kell tudni hogyan gondolkozik, mik vezérelhették a gyilkosságokhoz. Ez a dolga Holden Ford és Bill Tench FBI ügynököknek. Úgy próbálják meg elkapni a sorozatgyilkosokat, hogy a sebzett pszichéjüket tanulmányozzák. - Netflix When They See Us (2019) A limitált széria igaz történeten alapul. 5 harlemi tinit bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak a 80-as évek végén, a Central Park Five-ként elhíresült 5 fiatal nem akarja elfogadni az ítéletet és a vádakat, és éveken át küzdenek ártatlanságuk bizonyításával.

2020 legjobb sorozatok film

Margaret Atwood regényéből készült sorozat rendkívül izgalmas, miközben többször sokkol. - Hulu Westworld (2016-) A sorozat Michael Crichton kultikus filmjének, a Feltámad a vadnyugatnak az újragondolása. Egy kalandparkban játszódik, ahol a látogatók a legsötétebb vágyaikat is kiélhetik android ellenfeleiken. Ám hamarosan elszabadul a pokol. - HBO A törvény nevében (2014-) Két detektív feleleveníti a leghíresebb ügyüket, egy prostituált meggyilkolását. Az eset még 1995-ben történt, és sorozatgyilkos végzett vele. A krimisorozat mindegyik évadában új sztori és új szereplők jönnek. - HBO Aranyélet (2015-2018) Miklósiék fényűző életmódja csak látszat: valójában kisebb-nagyobb csalásokból tartják fenn magukat. Mikor a családfő elhatározza, hogy jó útra tér, az idill semmivé foszlik. Kiderül, hogy mindenki teljesen másképp képzeli el az életet. - HBO Marvelous Mrs. Maisel (2017-) Midge Maisel élete sínen van, férj, gyerekek, manhattani lakás. Azonban az élete feje tetejére áll, amikor felfedezi, hogy még valamiben nagyon tehetséges: a stand-up comedyben.

Ráadásul üzletileg is hatalmas siker volt, ugyanis minden idők legjövedelmezőbb sorozata lett. 6. Sherlock Sherlock Holmes sztorijához már millióan hozzányúltak, hol nagyobb, hol kisebb sikerrel. A BBC 2010-ben indult verziója valószínűleg azért lett akkora siker, mert végre elengedte a megszokott kliséket és a főhősökkel kapcsolatos sztereotípiákat, plusz Benedict Cumberbatch és Martin Freeman színészi játéka is zseniális, amivel a nézők és a kritikusok is mind egyetértenek. 5. A Hivatal Valószínűleg egy magyarországi listára nem került volna fel A Hivatal, sem az amerikai, sem a brit változata, a szituációs és nyelvi poénokkal operáló, fanyar humorú sorozat ugyanis magyarul annyira nem működik, mint eredeti nyelven. De az tény, ha angolul nézed, imádni fogod! 4. Doktor House Azért a kórházas sorozatoknál elég erős a mezőny, de magasan Doktor House vezet, világviszonylatban és valószínűleg itthon is. Úgy látszik, mai napig bejön az embereknek Greg House zsenialitása és durva stílusa. 3.

  1. Instant ramen rendelés los angeles
  2. Nkp biológia 10
  3. A vér szerepe
  4. Aranyosi péter youtube 2018
  5. 90 napos időjárás előrejelzés siófok kc
  6. Szekrény beépíthető sütőhöz
  7. Csokis tejszínes mascarpone krém
  8. Fényképezőgép media markt
  9. Matek feladatok ovisoknak
  10. Siófoki rendőrségi hírek
  11. Balance board gyakorlatok login
  12. 365 gondolat a kutyákról
Sun, 28 Aug 2022 07:00:09 +0000